Diners

We zijn trots op ons prachtige stadspand, één van de mooiste locaties van Maastricht voor een besloten diner. Bij Thiessen Wijnkoopers dineert u in de prachtige Orangerie, in de historische gewelven of in één van onze sfeervolle zalen. Gastronomische kwaliteit is altijd verzekerd, want we werken uitsluitend met topchefs. Erbij serveren we superieure wijn, uit eigen kelder natuurlijk.

Sitting diner


- driegangendiner in één van onze prachtige ruimtes
- menu naar keuze 
- inclusief wijnarrangement, water en koffie
- duur: circa 4 uur
- Vanaf 10 personen

INFORMATIE VRAGEN

Walking diner

- walking vijfgangendiner in één van onze prachtige ruimtes
- menu naar keuze 
- inclusief wijnarrangement, water en koffie
- duur: circa 4 uur
- Vanaf 10 personen

INFORMATIE VRAGEN

Seizoensdiners

Elk jaar organiseren we seizoensdiners op vrije inschrijving, zoals het aspergediner, onze midzomerbarbecue en het wilddiner in het najaar. Heerlijk genieten van seizoensproducten in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen. Check regelmatig onze agenda voor seizoensevenementen bij Thiessen Wijnkoopers of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

 

INFORMATIE VRAGEN

Diner+

Naar wens kunt u uw diner bij Thiessen Wijnkoopers uitbreiden met een wijnproeverij, aperitief of receptie. Er zijn talloze combinaties mogelijk: een rondleiding met proeverij voorafgaand aan het diner, een uitbreiding naar meerdere proefwijnen bij de gerechten of een extra gang van patisserie, kaas of amuses. In overleg is alles mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. 

INFORMATIE VRAGEN
Diner boeken bij Thiessen Wijnkoopers?