Fotogalerij

Wijnwinkel

De winkel is het kloppend hart van ons wijnbedrijf. Op wandelafstand van het Vrijthof vind je hier een fantastisch assortiment: mooie klassiekers, onontdekte parels en spannende nieuwkomers. Wijn voor elke gelegenheid en elk budget. Bijna te veel om uit te kiezen. Ook fijn: onze winkel is elke dag geopend.

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Ontvangstruimte

Orangerie

De met glas overkapte binnenplaats van onze vijf geschakelde stadspanden vormt een prachtige Orangerie. Bijzonder geschikt voor sfeervolle recepties, diners en feesten tot circa 200 personen. Elke zondag vindt hier een Lazy Sunday Concert plaats van 16.00 tot 17.00 uur.

INFORMATIE AANVRAGEN

Salle van Oppen

Onze Salle van Oppen is een ideale ruimte voor proeverijen, vergaderingen of etentjes tot circa 30 personen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Salle Thiessen

Salle Thiessen is ons vaste proeflokaal en een ideale ruimte voor proeverijen, vergaderingen en walking diners tot circa 40 personen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Bottelruimte

Elk jaar kopen we in Frankrijk en vrac rode wijnen die we zelf bottelen. Speciaal geassembleerde cuvées, die we zelf kiezen, samen met wijnboeren met wie we al decennia lang samenwerken. Zodra de wijnen klaar zijn, worden ze in onze eigen bottelruimte gebotteld. Tijdens onze rondleidingen wordt u geïnformeerd over het complete proces van wijngaard tot fles.

WIJNEN EIGEN BOTTELING

Stadswijngaard & terras

Onze stadswijngaard is uniek. De druivenrassen Pinot Noir, Gamay en Regent staan hier doorelkaar, maar er wordt geen wijn meer gemaakt van de oogst. Tegenwoordig heeft de wijngaard uitsluitend een decoratieve en educatieve functie. Het omliggende terras is het bij lekker weer ideaal om buiten te eten of te proeven met gezelschappen tot 250 personen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wijnkelders

Onze historische wijnkelders zijn een prachtig stuk cultuurerfgoed van de stad Maastricht. Het oudste deel stamt uit de 14e eeuw en maakte ooit deel uit van de verdedigingswerken van de stad. Het koele ondergrondse klimaat is perfect voor wijnopslag. Het geklimatiseerde deel van de sprookjesachtige gewelven biedt een fantastische entourage voor evenementen tot circa 80 personen.

MEER HISTORIE | RONDLEIDINGEN

Champagnekelder

Een bijzonder deel van onze ondergrondse gewelven: een betoverende champagnekelder met prachtige verlichting en design. Geschikt voor bijeenkomsten en proeverijen tot circa 30 personen.

CHAMPAGNE-ASSORTIMENT

Portkelder