Wijnkistjes met wow-effect

Wat is er leuker om te krijgen dan wijn? Via Thiessen Wijnkoopers laat u eenvoudig wijnpakketten bezorgen bij uw relaties. Feestelijk verpakt in een mooi houten kistje of luxe cadeaudoos, met ruimte voor uw persoonlijke boodschap of voucher voor een proeverij. Wilt u meerdere pakketten tegelijk bestellen als relatiegeschenk of kerstpakket? Neem vrijblijvend contact met ons op. U krijgt snel een offerte op maat.

 OFFERTE AANVRAGEN

Wijn is het allerleukste cadeau

Relatiegeschenken kunnen we voor u samenstellen in alle vormen, maten en prijsklassen. Ons assortiment, met meer dan driehonderd wijnen op voorraad, biedt enorme keuze. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van mooie pakketten en kistjes, maar er is nog veel meer mogelijk. Informeer vrijblijvend, we adviseren u graag.

BEKIJK HET ASSORTIMENT

 

Bubbels!

Niets zo feestelijk als een bubbelend cadeau! Naast diverse prestigieuze champagnemerken – Veuve Clicquot, Moët & Chandon, en Ruinart – kunt u ook kiezen voor een mooie cava, prosecco of crémant. U doet al een fles mousserend cadeau vanaf € 6,50 (ex BTW) per fles. Informeer naar de vele mogelijkheden.

BEKIJK CHAMPAGNE-ASSORTIMENT

 

Matsu gift box

Gift box ex. BTW

Jeugd, volwassenheid & wijsheid. Drie generaties wijnmakers op de etiketten en drie generaties wijnen in de fles: de jonge Picaro, de volwassen Recio en de wijze Viejo. Het verschil tussen deze wijnen, allemaal 100% tempranillo, zit 'm in de rijping op vat (hoe ouder, hoe langer op frans eiken) en vooral in de leeftijd van de wijnstokken, bij de Viejo zijn die honderden jaren oud.

MEER MATSU

René Meyer Alsace

3 flessen

Blanc de Katz (wit), Noir de Katz (rood) en Crémant d'Alsace (mousserend) van topproducent René Meyer uit het Elzasser Katzenthal. De wijnen van dit domein worden internationaal geroemd om hun verfijning en zuiverheid. Deze drie bijzondere katzen kunt u in een houten kistje of kartonnen cadeauverpakking laten leveren. Losse flessen bestellen kan natuurlijk ook.

MEER RENE MEYER

Bordeaux

rood + wit ex. BTW

Aanbevelingen zijn eigenlijk niet nodig als het om bordeaux gaat. Bordeauxwijnen zijn altijd goed om te geven, altijd goed om te krijgen. Deze Château Pierrail is dan ook een voortreffelijke keuze als eindejaarsgeschenk. Wit (sauvignon) en rood (cabernet-sauvignon, merlot), nu perfect op dronk. Ons uitgebreide bordeaux-assortiment biedt nog veel meer mogelijkheden. Kies zelf iets moois of laat u adviseren.

MEER BORDEAUX

Châteauneuf-du-Pape

1x rood, 1x wit ex.BTW

Eén van de grote appellations van de wereld: Châteauneuf-du-Pape. Deze vorstelijke Rhônewijnen komen van het toonaangevende Domaine de Nalys, één van de oudste bezittingen (16e eeuw) in de Châteauneufstreek. De wijnen ontvingen talloze internationale onderscheidingen en lovende beoordelingen in de wijnpers. Fijn voor de ontvanger: deze wijnen hebben nog flink wat bewaarpotentieel, maar kunnen ook nu al met veel plezier gedronken worden.

MEER RHÔNE

 

Geef een proeverij cadeau!

Proeven bij Thiessen Wijnkoopers is een geweldige ervaring. U wordt rondgeleid door de historische wijnkelders en het prachtige stadspand. Aansluitend proeft u de mooiste wijnen, met luxe brood en kaas of uitgebreide hapjes erbij. Doe uw relaties deze mooie belevenis cadeau met een proeverij-voucher. Een complete proeverij + rondleiding is al mogelijk vanaf € 21,95 per persoon.

BEKIJK PROEVERIJEN

 

Informatie over relatiegeschenken?