Specials

Mooie klassiekers, maar ook spannende nieuwkomers. Bij Thiessen Wijnkoopers wordt elke dag hard gewerkt aan de samenstelling van een fantastisch wijnassortiment. Maar liefst 100.000 flessen liggen in onze kelders opgeslagen, alleen van de allerbeste, veel bekroonde, kwaliteit. Ook unieke wijn die je nergens anders vindt.

Eigen botteling

Elk jaar kopen we in Frankrijk en vrac rode wijnen die we zelf bottelen. Speciaal voor Thiessen Wijnkoopers geassembleerde cuvées, die we zelf kiezen, samen met wijnboeren met wie we al meer dan dertig jaar samenwerken. Wijnen die uitblinken in smaak en prijs-kwaliteit. Een vaste waarde in ons assortiment en een jaarlijks terugkerend plezier voor onze klanten.

EIGEN BOTTELING

Voor horeca

We zijn trots op onze goede relaties met restaurateurs in Nederland en België. Het fantastische assortiment, vertrouwde continuïteit en onze onberispelijke service zijn de basis van deze samenwerkingsverbanden. Voor horecaondernemers willen we een echte partner zijn, die unieke producten levert en perfect advies geeft. Meer weten over Thiessen Wijnkoopers in de horeca? We willen graag met u kennismaken.

INFORMATIE VRAGEN

Voor studenten

Onder de naam Ad Fndm bottelen we speciaal voor studenten een wijn met een opvallend sterke prijs-kwaliteitverhouding en een zacht prijsje. Een perfecte begeleider op club- en dispuutsavonden. Of voor privégebruik natuurlijk. Deze studentenwijn Ad Fndm wit, rood en rosé kost € 6,50 per fles en is alleen verkrijgbaar in onze winkel aan de Grote Gracht in Maastricht op vertoon van een geldige collegekaart.

 

Onze schatkamer

Honderdduizend flessen wijn liggen in onze kelders opgeslagen, alleen van de allerbeste kwaliteit. Ook unieke wijn die je niet snel ergens anders vindt. Bijzondere flessen die we in het verleden bottelden, kunt u bekijken in onze vinotheek. De oudste flessen dateren van 1810. Zelfs een Pétrus uit 1953 behoort tot de collectie. Ook uw persoonlijke wijnen kunt u in onze kelders opslaan. Wilt u hierover meer informatie, neem dan gerust contact op. 

 

Heeft u vragen over onze speciale wijnen?