Proeverijen

De sjiekste wijnproeverij van Maastricht

Proeven bij Thiessen is een mooie ervaring. Je wordt rondgeleid door onze magnifieke wijnkelders en het prachtige historische pand. Aansluitend proef je de mooiste wijnen onder begeleiding van een vinoloog. Bij mooi weer kan dat ook buiten, op onze binnenplaats met stadswijngaard.

“Bij mooi weer proef je bij ons buiten, in de stadstuin met eigen wijngaard”

Elk weekend kun je bij ons deelnemen aan onze weekendproeverijen met rondleiding. Na een rondleiding door onze eeuwenoude wijnkelders en het historische stadspand, proef je onder begeleiding van een vinoloog zes wijnen. Individuele gasten en gezelschappen (meer dan 12 personen) mogen hierbij aansluiten. Voor groepen >12 personen boeken we aparte proeverijen.

“Proeven tussen de fusten”

Proefkamer

Zelfstandig proeven kan met onze Enomatic: een wijnserveersysteem met zestien proefflessen in een speciaal ingerichte proefkamer naast onze winkel. Met een druk op de knop giet de dispenser een bodempje (proef)wijn in je glas. De bodempjes wijn betaal je met een chip card, te koop in de winkel. Kies je bedrag en regel zo je eigen proeverijtje.

Praktische informatie

  • Meerdere, aparte ruimtes (10-250 personen)
  • Vaste cateraars in verschillende prijsklassen
  • Gratie wifi en presentatiemiddelen (beamer, screens, microfoons)
  • Rollator en rolstoel toegankelijk

Vraag informatie aan

Wekelijkse proeverij

Liever deelnemen aan de bestaande proeverij? De wekelijkse proeverijen vinden plaats op zaterdag en zondag. Bekijk voor meer informatie de activiteiten van Thiessen.

Bekijk wekelijkse proeverijen