Mooiste wijnwinkel van Maastricht

Openingstijden

 Grote Gracht 18, Maastricht

- Maandag: 13.00-18.00
- Dinsdag - zaterdag: 10.00-18.00

- Zondag: 13.00-17.00

Onze Gerry is terug!

Met veel trots kunnen we melden dat onze voormalig medewerker Gerry Habets terug is bij Thiessen! Gerry werkte twintig jaar als keldermeester bij Thiessen en stapte vijf jaar geleden over naar een bekend Maastrichts koffiebedrijf. Sinds 1 januari van dit jaar is hij terug als gezicht van Thiessen. Daar zijn niet alleen wij, maar ook een heleboel van onze vaste klanten, heel blij mee!

 

Wijnwinkel van het Jaar 2015

"Deze winkel is ongelooflijk goed: prachtige ruimtes, mooie kelders, een eigen wijngaard achter het pand. Op zaterdag en zondag zijn er rondleidingen voor groepen en hun eigen wijn wordt er ter plekke gebotteld. Particulieren kunnen hun wijnen in de kelder bewaren. Vernieuwend en indrukwekkend. Het personeel is uitstekend opgeleid en zeer goed gekwalificeerd. Kortom: een winkel die meer dan de moeite waard is om te bezoeken. Hier kun je niet alleen terecht voor een fles wijn maar voor een totale wijnbeleving. Deze winkel is dan ook niet alleen onze aanbeveling waard, maar is de terechte winnaar. Van zo'n winkel krijg je trek in wijn," aldus de jury van Perswijn.

Méér dan een flesje

 

 

 BEKIJK HET ASSORTIMENT

 

  

 

Vinomatic

Probeer in onze winkel eens de Vinomatic: een innovatief wijnserveersysteem waarin zestien flessen wijn passen. Met een druk op de knop giet de dispenser een bodempje (proef)wijn in het glas. Geen gedoe, geen geknoei, iedereen kan het, zonder begeleiding. Proef alleen, met vrienden of zakenrelaties, heel laagdrempelig. De bodempjes wijn worden betaald met een chipkaart, te koop bij Thiessen Wijnkoopers. Je kunt er vijf euro opzetten, maar ook vijftig en zo je eigen proeverijtje regelen.