Limburg op zijn best!

THIESSEN WIJNKOOPERS ONTMOET DE VELDKAS

proeven in het limburgse landschap

PROEVEN IN HET LIMBURGSE LANDSCHAP
Midden in het Limburgse landschap van Veldkas laat Thiessen Wijnkoopers 3 heerlijke Limburgse wijnen proeven, met bijpassende Limburgse hapjes en brood van Veldkas. Dit alles onder begeleiding van onze sommelier. Kinderen zijn van harte welkom.

PROGRAMMA
14:00 wandeling in het Savelsbos
(wandeling start op de parkeerplaats bij eetcafé de Bosrand)
15:00 proeverij van drie Limburgse wijnen met bijpassende hapjes
16:30 einde programma, indien gewenst kunt u bij Eetcafé de Bosrand
genieten van een heerlijk diner.
PRIJS
proeverij van Limburgse wijnen € 27,50 p.p. (inclusief hapjes)

AANMELDEN
klik hier

DATUM & TIJD
elke donderdag van 14:00-16:30

WWW.VELDKAS.NL

© eighty8things

“Limburgse wijn proeven op het Limburgse land”

wie zijn wij?

VELDKAS
De afgelopen tijd werden we massaal gedwongen om te vertragen of te minderen op verschillende manieren. De initiatiefnemers van Veldkas vinden het deze zomer daarom een mooi moment om eens stil te staan bij onze omgeving en de plek die wij daarin innemen.

Op een eigentijdse manier laten we je kennismaken met de lokale Zuid-Limburgse
natuur. Proeven met het landschap als decor. Wij vullen dit prachtige natuurlijke decor aan met ambacht, liefde en creativiteit. Zo brengen we in onze kassen een kleine ode aan de omgeving met op maat gemaakt interieur. En presenteren we hapjes aan tafel vol lokale seizoensproducten aangevuld met wereldse smaken. Geef je zintuigen dus de vrije loop, geniet van het uitzicht en laat je inspireren.

THIESSEN WIJNKOOPERS
In 1717 begon koopman Guillaume Thyssen zijn wijnhandel in een statig stadspand hartje Maastricht. Hier begon de bijzondere geschiedenis van Thiessen Wijnkoopers. Het indrukwekkende pand met z’n authentieke wijnkelders is één van Maastricht’s
cultuurhistorische schatten. Nu, driehonderd jaar later, is dit nog steeds de plek waar je het Bourgondische leven viert en daar mag wijn natuurlijk niet in ontbreken.

Een ongelofelijk mooie wijnwinkel. Met een stevige nadruk op de klassieke Europese wijngebieden, is hier ook veel spannends en nieuws te vinden uit onbekend(er) Europa en de Nieuwe Wereld. Wijn wordt ter plekke gebotteld. Hier krijg je zin in wijn.

bel de veldkas

Zin in een proeverij bij Thiessen?