Uniforme Voorwaarden Horeca

Op alle reserveringen en geleverde diensten van Thiessen Wijnkoopers zijn de boekings- & annuleringsvoorwaarden uit de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) kunt u hier raadplegen. Deze zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt dan wel producten bij ons aanschaft (online of offline). Daarnaast vindt u op deze pagina meer informatie met betrekking tot annuleringsvoorwaarden.

Bekijk Uniforme Voorwaarden Horeca

Annuleringsvoorwaarden

Bij hotelreserveringen tot 5 kamers per reservering geldt dat bij annulering tot 24 uur voorafgaand aan 15.00 uur op de aankomstdatum geen kosten in rekening worden gebracht. Indien u na dit tijdstip annuleert of wanneer u niet komt (no-show), wordt 100% van de reserveringswaarde* in rekening gebracht.

Uw kamerreservering is tot 18.00 uur op de dag van aankomst gegarandeerd. Als u later arriveert, adviseren wij u dit tijdig door te geven aan de hotelreceptie. Annuleringen dienen altijd schriftelijk (per e-mail of post) of via uw inlog-account van ons online boekingssysteem aan ons te worden bevestigd.

* de reserveringswaarde = bevestigde prijs vermenigvuldigd met het aantal gereserveerde nachten.

Uniforme Voorwaarden Horeca

Thiessen Wijnkoopers handelt volgens de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH). De UVH zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven zoals hotels, restaurants, caf├ęs en aanverwante bedrijven (waaronder cateringbedrijven, party-servicebedrijven e.d.), horecadiensten verlenen en horecaovereenkomsten sluiten. De UVH zijn gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te ‘s Gravenhage.

Bekijk Uniforme Voorwaarden Horeca