Historische wijnkelders

Onze schatten onder de grond

Onze historische wijnkelders zijn cultuurschatten van de stad Maastricht. Het oudste deel stamt uit de 14e eeuw en maakte ooit deel uit van de verdedigingswerken van de stad. Het koele ondergrondse klimaat was en is perfect voor wijnopslag. Het geklimatiseerde deel van deze sprookjesachtige gewelven biedt een fantastische entourage voor evenementen tot circa 100 personen, afhankelijk van de opstelling. De mogelijke opstellingen zijn: diner, U-vorm, feest, ceremonie.

Zo’n honderdduizend flessen wijn liggen in onze stadskelders opgeslagen, sommige letterlijk eeuwenoud. Unieke Bordeaux, Bourgognes en portwijnen die je nergens anders vindt. Een indrukwekkende erfenis van driehonderd jaar wijnhandel. Door de eeuwen heen werden heel wat bijzondere flessen verzameld. Die worden bewaard in een speciaal gedeelte van onze historische stadswijnkelders: het schatkamertje.

“Weelde onder de grond”

We helpen je graag verder

Geen idee is te gek. Voor elke situatie en voor elk budget kunnen we er samen iets moois van maken! We denken graag vrijblijvend met je mee.

– Team Thiessen events

Bel ons: 043 325 1355
Thiessen evenementen | Neem contact op